tiistai 31. tammikuuta 2017

Tietokonepöytä vaihtoon.Pikkuisen tupamme porraskulmauksessa on ollut jo pidemmän aikaa valkoinen Ikean pöytälevy yhdistettynä tietokone- ja ompelupöydäksi. Kyllästyin kuitenkin pöytäkoneeseen esillä, sillä yleensä ompelen sillä kaikkialla muualla, paitsi juuri tässä paikassa. Kone toimii eniten juuri matkakäytössä, esimerkiksi käsityöläisten putiikilla vuoroa tehdessäni, tai kesäputiikilla ollessani. Niputin siis koneen tarvikkeineen kaappiin, mistä se on helppo sujauttaa esille, tai napata reissuun mukaan.

Purkasin pitkän pöytälevyn pois, ja toin tilalle kirpputorilta löytämämme, vanhan kahvilan klaffipöydän. Pöytä on avattuna juuri sopivan kokoinen tarkoitukseen. Vielä, kun saa johtomylläkän jotenkin ojennukseen, niin yleisnäkymä on tuhat kertaa levollisempi, kuin pitkän pöytälevyn kanssa.
Myös edellisen lastenhuoneen laskosverho kierrätettynä tuvan ikkunaan,odottaa tuunaustaan. Taitaa saada mustavalkoisen pinnan itselleen, vielä ennen kesää toivottavasti. Ruutu voisi olla kuviona hyvä jatkossakin.

Eikä ole muuten tullu pitkää pöytää juurikaan kuvattua, sen verran kaaos oli! Mutta jonkunlaisen kuvan sentään löysin vertailuksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)