maanantai 23. tammikuuta 2017

Iloiset tapetit.

Lasten parvihuoneissa on pääasiassa vaneri, sekä paneeli. Ja niiden lisäksi tietenkin lämmin puulattia. Niihin kun yhdisti iloiset tapetit, niin huoneista tuli kotoisan suloiset majapaikat kivoille leikeille, sekä omiin rauhoittumishetkiin.
Tapetit ovat Esta Homen non woven-tapetteja, jotka olivat kyllä ehdottoman helppo asetella paikoilleen, liisteri kun laitetaan tapetin sijasta seinään. Tapetointi oli miltei yhtä hauskaa, kuin vanhan sanomalehtitapetin kokoaminen. Jos sattui jokin pieni virhe, niin tapetti kesti hyvin pois oton, ja uudelleen asettelun. Ehdottomasti käytän näitä tapetteja jatkossakin, mikäli tapetoitavaa ilmenee.
Ehkä viimeistään, kun koulupoika tulee teini-ikään, ja tarvitsee oman pikku linnoituksensa.

Tätä ennen olen tapetoinut vain muutamia kertoja, perinteisellä tapetilla, ja kyllä se tämä "liisteri seinään"-tyyli oli minun hermoilleni paljon parempi vaihtoehto. Ja lopputulos näyttää hyvinkin siistiltä. Vaikka vielä kuvissa listat puuttuvatkin.

Tässä jokunen kuva iloisista tapeteista. Osa kuvista on otettu tapetoinnin aikaan innolla iltahämärissä kännykällä, mutta näkee niistäkin iloisen lopputuloksen.

Kyllä voi sinivihreäkin tapetti tuoda aurinkoa huoneeseen!Ja tästä tulee ihan Minni mieleen, sekä hymy huulille:


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)