torstai 16. maaliskuuta 2017

Pystyviikkaus.

Päätinpä minäkin vihdoin kokeilla tuota pystyviikkausta, että miten mahtanee toimia. Ja kylläpä yllätyin positiivisesti! Tosiaan, tilaa menee miltei puolet vähemmän, ja lyhyn kokeilun jälkeen tarkistin, niin vieläkin on muksujen vaattet järjestyksessä, vaikka joukosta onkin käyty nappaamassa vaatetta päälle. Täydyn vissiin ylettää tavan kaikkiin vaatelokeroihin, kun tuntuu säästävän kovasti tuota tilaa, ja joukkoon oli myös kiva viikata pestyjä pyykkejäkin. Ja jää vielä tilaakin!
Meillä on aina tähän asti ollut vaatteet normaalilla tavalla, eli viikattuna pällekkäin, ja se on kyllä ollut tosi epätoimivaa. Aina, kun alempaa on haluttu ottaa juuri se mielipaita, niin kaikki sen päällä olleet paidat on sitten löytyneet mytystä laatikoista, tai joskus jopa lattialle lennelleinä.
Voi kunpa tämä pystyviikkaus kelpo niksinä olisi nyt ratkaisu vuosien jatkuvalle vaatteiden viikkaamiselle uudelleen ja uudelleen. Kyllä sitä on välillä niin kapeakatseinen, eikä huomaa tehdä itse sitä kätevää ratkaisua arjen pieniin pulmiin.
Mutta onneksi on netti pullollan mahtavia käytännön ideoita!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)