torstai 12. tammikuuta 2017

Punaraitaa.

Joulun jälkeen kaipaa hiukan raikkautta, kaikkien suloisten ja lämpimien koristeiden jälkeen. Niinpä päätin ommella pikkukotimme keittiökulmaukseen uudet alaverhot työtasojen alle. Jouluisen patjaraidan tilalle. Aiemmin syksyllä olleet sinivalkoruudulliset verhot olivat jo niin käytössä kulahtaneet, että ei niitä saanut enää puhtaaksi millään.
Verhojen yläreunan kulutuksen jättämistä pinttymistä viisatuneena, ompelin uusiin, punavalkoraidallisiin verhoihin ylös pellavasta kaistaleen. Pellava lienee armollisenpi arkikäytössä, kuin itse verhokankaana toimiva valkoinen väri. Kuitenkin tulee verhoja siirreltyä sivuun tämän tuosta keittiössä touhutessa.

Kankaissa on punaiset raidat ikään kuin vapaalla kädellä piirretty, ja sen vuoksi kankaaseen ihastuinkin. Raidat näyttävät huolettomammilta näin, kuin jos olisivat täysin suorassa. Ja se sopii keittiöömme vallan mainiosti! Keittiöön, jossa hääräilevät myös lapset ahkerasti kokkihommissa.Kyllä niistä vain kivan pirteät tulikin! Ihan kuin olisi karkkikaupassa.Iltahämärissä se inspis yleensä iskee parhaiten...


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)