torstai 2. maaliskuuta 2017

Hiitolomasalaisuuksia.

Kun saimme muksut hiihtolomareissuihinsa, niin jo alkoi kotona tapahtumaan!

Suunnittelemani hyllykokonaisuus tupakeittiön perällä lähti vauhdilla käyntiin, ja tarvikkeita haalittiin kasaan sieltä täältä kaupoista. Muksuilla on aina jokin touhu tai askartelu pöydän ääressä käynnissä, ja valitettavan usein se kohdistuu juuri ruokapöydälle. Sitten sitä on kova raivaaminen, kun ruokailun aika tulee, ja ketään ei luonnollisesti huvita siivotakaan jälkiään.
Toimiva työpiste keittiön välittömässä läheisyydessä olisi paras ratkaisu lasten kanssa, ja koska meillä on tupakeittiö yhtä tilaa, niin toteutus vaati hiukan tuumailua.
Katselin netistä paljon kuvia kaikenlaisista työpisteistä, ja lopulta päädyin ajatuksissani siis ratkaisuun, jossa keittiökulmauksen jatkoksi tulisi sulavasti siihen sointuva hyllykokonaisuus, johon saisi upotettua sekä keittiön tarvikkeita, että työ- ja askartelutilan juttuja. Ja tosiaan, lopputulos miellyttää silmää kovasti!

Liitän juttuun alkuhahmotteluista kuvia, sillä lopputulos jäi kuvattavaksi vasta huomenna, päivän valossa. Ihan tohkeissani kyllä olen, ja piirustusintoisia lapsia odotan jo kovasti kotiin. Yllätyksiä on kiva tehdä, ja luulen, että tämä on kyllä mieleinen.Tässä kaikki entinen melkein jo purettuna. Mökkikeittiömeininkiä.


Mies ruuvaili kiskoja seinään. Ihan innolla oli hänkin juttua toteuttamassa.


Tässä jo hiukan hahmotellaan hyllyjen paikkoja ja pituuksia.

Voi hitsi, tulisi pian huominen päivänvalo, että pääsisi kuvaamaan myös lopputuloksen!
Kyllä on järjestelyä piisannut eileselle ja tälle päivää.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)