perjantai 17. maaliskuuta 2017

Raita raikastaa.

Nyt on raitaa ihan urakalla!
Vihdosta viimein sain ompelukärpäsen puremaan oikein kunnolla, ja sain aikaiseksi tehdä tyynynsäilytystyynyt Ikean sohvaan. Ikean oma, Sofia-kangas on tukevaa, ja juuri sopivaa sisustusompeluksiin. Tein siis kaksi selkänojatyynyä kooltaan noin 50cm x 70cm. Sisälleen ne vetävät unityynymme, sekä muutaman koristetyynyn täytteeksi. Laitoin ommellessa samasta kankaasta valmistamani solmiamisnauhat yläreunaan, joiden avulla tyynyt pysyvät rautasohvan selkänojassa pystyasennossa. Sopivat vetoketjut kun puuttuivat inspiraation isikiessä, niin ratkaisin asian tekemällä tyynyjen päihin tyynyliinamaiset pussit, jotka sitovat sisätyynyt hyvin paikoilleen.

Raikasta tuli, sekä kiva jatkumo maton raitoihin. Tuntuu tuo mustavalkoisuus ja selkeys olevan itselle se tämän kevään sisustusjuttu. Tai oikeammin se on hiipannut tykömme koko alkuvuoden. Kaikki lähti kauan haaveilemastani raitamatosta, jonka mieheni lopulta bongasi joko Torista tai Huutonetistä.

Samasta Sofia-kankaasta tuli huitaistua myös käsienpesualtaalle uusi kevätmekko. Itseäni kun ei miellytä ajatus allaskaapista ollenkaan, kun vanhasta lopulta eroon pääsin.Tässä rautasohva tyynyineen, ja alla sitten selkänojatyynyineen.


Selkänojatyyny täytetään päästä, ja kiinnitetään solmiamisnauhoilla.


Sofia-kangas on mahtavan raikasta! Ikeassa sitä oli mustan lisäksi punaisena, vihreänä ja raikkaan keltaisena.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)