sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Nellyssä.

Eilinen kului Nellyssä, käsityöläisten putiikilla, kaupantätinä. Väkeä piisasi, mutta silti ehdin mukavasti ommella mukana olevia pellavia uuteen muotoon. Valmistin laudeliinoja, yksittäisiä tikatulla kuvalla, sekä koko lauteen mittaisia.
Tällä kertaa posti kuljetti tavallisen pellavan värin lisäksi sekä valkoista, mustaa, että harmaata. Kaikki pellavakankaat olivat erityisen tukevia ja paksuja. Juuri omiaan saunatekstiileihin, sekä kasseihin. Sormet syyhyävät ompelemaan lisää, ja lisää. Ja nyt onkin hyvä aika antaa koneen laulaa, sillä kesäkiireiden keskellä olisi sitten mahtavaa, kun tuotteita olisi varastossa. Sieltä vaan helposti otettavissa myytyjen tilalle. Ei tarvitsisi pahimpaan ruuhka-aikaan tuskastella tekemättömiä tuotteita sitten niin paljoa.
Tässä hiukan putiikin aarteita.


Vanhan Porvoon sydämessä.


Nämä Wildlife Gardenin lintumökit ovat ihania monitoimimökkejä; pesintämahdollisuus, sekä ruokailu hoituvat samalla mökillä.Peikkorinteen ja Ketunpajan ompeluksia.


Villa Yllen rautalankakissa odottaa selvästi uutta, rakastavaa kotia itselleen...

Voih, nämä ihanuuden lähtevät huhtikuun loppuun mennessä pois putiikista. Mutta iloakin asiasta löytyi, sillä mieheni jatkaa tällä myyntipaikalla kransseineen! Ihan huippua tehdä tätä putiikkihommaakin yhdessä. Me kun viihdymme miltei joka asiassa parhaiten tekemällä sitä yhteistuumin. Sielunkumppanuutta parhaimmillaan.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)