maanantai 13. maaliskuuta 2017

Pikku väripilkkuja kylppäriin.

Katselin koulupoikamme kanssa taannoin kylpyhuonegalleriaa Ikean sivuilla, ja molemmat meistä tuntui kiinnittävän huomiota iloisiin väriläiskiin. Kirkasta sinistä, vihreää, keltaista, pinkkiä. Viileän vaaleat kylpyhuoneet kirkkailla ja värillisillä yksityiskohdilla tuntuivat raikkailta, sekä keväisiltä.
Itsellämme on vaaleanpuna-valkoinen kylpyhuone, joten hetken tuumailimme, että liekö liian hassua hommata sinne pari väriläiskää kevään kunniaksi. Ja niinhän se on, että meille ei ole mikään liian hassua, joten Ikeaan mars!

Kauppakassiin tarttui koukkuja, mattoja, lisää koukkuja, pyhkeitä ja kaiken kruunuksi vielä jakkarakin. Kun kaikki iloiset tarvikkeet oli ripoteltu, niin ihan iloinen tuli meidän hattaran värisestä kylpyhuoneestammekin. Väripläiskät tuovat kivaa vastapainoa hempeydelle. Samalla lähti romanttinen hyllykkö ikkunan alta pois, ja kätevät koukut seinään ruuvaten saatiin ulkohommissa kastuville vaatteille hyvä kuivauspaikka seinältä, lattialämmön hohkatessa alhaalta.

Vielä olisi käsienpesualtaan kesämekon vaihto raikkaampaan. Ompelukone on esillä jo...2 kommenttia :

 1. Moikka ja kiitti kommentista tuonne omaan blogiini. Kovasti kiinnostaisi tietää enemmän teidän minitalosta? Onko itse tehty? Miten suuri? Ulkokuva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenekiinnolla seurailen sinun talosi tarinaa! :)
   Meidän minitalo on entinen saunatupa, joka oli tontillamme jo ostaessamme tämän paikan. Uudisrakennnus siis, ja vietämme täällä mieluusti aikaa, sillä päätalossa ollessamme olemme koko ajan kipeinä, eli kosteusongelmia löytyy. Päiväsaikaan, ja töitä siellä tehdessä ei vaikuta, mutta ympärivuorokautinen oleilu saa nuhat esiin. Pikkutuvan tarkkaa neliömäärää en juuri muista, mutta alle neljänkymmenen jää. Ulkoa laittelen kuvaa tuonnempana jossakin päivityksessä. :) Punainen pikku tupa on. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)