sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Porakaivoa ja putiikkia.

Monta viikkoa siinä meni, mutta vihdoin uusi porakaivomme on valmis, ja ruosteisen veden saa unohtaa. Kaiken lisäksi kaivon tuotto on jopa yli 10000litraa vuorokaudessa, joten enää ei tarvitse pihistellä vedestä! Jihuuuu!
Pyykkikone on laulanut, ja pitkistä, lämpimistä suihkuista on tullut taas tapa. lapset ilakoivat uima-altaassa suihkussa tämän tuosta, sekä myöskin vesilinnuilla on omansa tarhassaan. Nyt täällä osataan nauttia vedestä, eikä pesulaankaan tarvitse liinavaatteita roudata. Joskin olihan ne ihana aina saada mankeloituna kotiin. Sitä jään kaipaamaan, kun itsellä ei moiseen aika riitä. Tuuli saa lakanapyykin tuivertaa kuivaksi, sekä suoraksi.

Kaivoprojektin loppua odotellessa, saimme huhtikuun kulumaan hyvin myös koristekransseja tekemällä. Aarteita löytyi sekä tukuista, että kirppikseltä, joten joukkoon mahtuu monen monta uniikkia kranssia. Niiden tekeminen on terapeuttista puuhaa, ja tänään oli se päivä, kun kranssit vihdoin putiikille pääsivät huomista, sekä toukokuuta odottamaan. Seurakseen kiikutimme wanhan ikkunan pokan, sekä oven pätkän. Esille laitosta tuli mielestämme herttainen. Ainakin mies oli erittäin tyytyväinen kulmaukseensa.

Loppuillan taidan hinkuttaa ruosteen värjäämiä kylppärin laattoja puhtaaksi!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)